0

Køb hundelegetøj allerede inden du køber en ny hund

Det er vigtigt, at din nye hund bliver stimuleret lige fra dag et. Især hvis du er på udkig efter en sød lille ny hvalp, er det vigtigt ,du er godt forberedt på din lille nye bofælle. Det kan hundelegetøj hjælpe på.

Køb stimulerende og sundt hundelegetøj

En af de vigtigste forberedende ting du skal have købt er hundelegetøj. Gå ikke efter alt for billige produkter, da der ofte kan være skadelige parabener eller giftkemikalier i billigt plastic. Gå efter kvalitet og gå efter noget legetøj der kan bidrage til at stimulere din hvalp på den helt rigtige måde, således at den både bliver glad og aktiv.

Skal man købe i butikker eller online

Jeg har mange venner, der stadig sværger til at købe deres hundelegetøj i gammeldags fysiske butikker. Personligt er jeg dog gået over til at købe alt udstyr til mine hunde over nettet, da det både er billigere og så slipper jeg for køreturen (jeg bor jo ude på landet, hvor der ingen hundebutikker er i nærheden).

Der er efterhånden mange webbutikker der sælger hundeartikler, men jeg bruger som regel Olivers, da jeg har bedst erfaringer med dem. Du finder deres udvalg af hundelegetøj her.

Hundestedet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *