0

Kend din hunds behov og særheder

Inden du anskaffer dig en hund er det vigtigt, at du sikre dig at du kan imødekomme hundens behov. Hunde har, ligesom mennesker, også forskellige behov og opføre sig forskelligt. Nogle hunde har behov for at være meget aktive, hvor andre har knapt så stort et behov for at aktive – alle hunde skal dog luftes hver dag, selv når det regner.  Andre hunde kan være meget børnevenlige, hvilket selvfølgelig er vigtigt, hvis man har børn eller ønsker børn indenfor hundens levetid, og andre hunde er knapt så børnevenlige eller ikke børnevenlige overhovedet.

Hunde og allergi

Med hensyn til allergi, skal man være opmærksom på hvor meget hunde fælder. Der findes allergivenlige hunde, der fælder minimalt, men der findes altså også andre hunde end de såkaldte allergivenlige, der ikke fælder så meget. Det kan også være en god ide, at tjekke om på hvor de fælder med hensyn til rengøring, da man skal være klar over om man magter at der er hundehår over det hele, hvis man køber en hund, der fælder meget.

Alle disse diversiteter skal man tjekke op på inden man anskaffer sig en hund, i stedet for blot at vælge ud fra hundens udseende. Det er naturligvis vigtigt, at hundes falder i god jord, men hvis hundens og ens behov ikke stemmer overens kan det forårsage at hunden får adfærdsproblemer, i værste tilfælde kan det resultere i rigtig slemme adfærdsproblemer. Det kan du læse mere om her.

Hundestedet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *