0

Forkæl din hund op til jul – giv en komfortabel hundeseng!

Nu er det snart jul. Det betyder, at man skal forkæle dem, man holder allermest af. Hunden er nu og engang menneskets bedste ven, så derfor skal den selvfølgelig også forkæles. Det skal min i hvert fald – og jeg har besluttet mig for, at den skal have en hundeseng. Det vil den helt sikkert sætte pris på, da den lige nu blot har en kurv og et tæppe til at ligge på. Men, det skal være slut nu – så den skal have det bedste den kan ligge på, og det er en hundeseng.

Alskens hundesenge

Men, det er lettere sagt, end det er gjort. For det er gået op for mig, at der findes et hav af forskellige hundesenge i forskellig kvalitet, former og mærker. For der findes alt lige fra flettede hundesenge, plastiksenge med og uden madrasser, hundesenge med ben til hundesenge med plys indeni.

Bliver du ikke også helt forpustet? Dog har jeg endelig besluttet mig for, at jeg gerne vil have en hundeseng, hvor hårene ikke sætter sig fast på betrækket. For så skulle den gerne holde længere – og så bliver den heller ikke så klam.

Derfor har jeg købt mig en hundeseng, hvor betrækket let kan tages af og smides i vaskemaskinen, uden det skader stoffet. Det har jeg længe ledt efter, da jeg ikke lyster at støvsuge hele tiden. Så når jeg synes der er behov for det, kan jeg smide den til vask – og det er dejligt!

Tænk på størrelsen

Lige en sidste ting; husk at tænke på din hunds størrelse og vægt. For der er absolut ingen grund til at købe en hundeseng beregnet til en 20 kilos hund, hvis din kun vejer 8 kilo (for det kan også ses på prisen). Men, hvis det er du køber, må man i hvert fald sige, at din hund har plads til at boltre sig.

Du kan finde hundesenge i god kvalitet her.

God shoppetur!

Hundestedet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *