0

Hundefoder test til kræsne hunde

 

shutterstock_535720144

Ligesom vi mennesker kan være kræsne, kan hunde også være det. De fleste hunde er mere eller mindre altædende, i hvert fald når det kommer til kød og grøntsager. Men nogle hunde kan altså også være kræsne med deres mad.

I nogle tilfælde kan det skyldes, at vi mennesker har forkælet vores hund lidt for meget og hunden har vænnet sig til en anderledes kost. Hunde er temmelig kloge, og de kan altså godt være selektivt kræsne, hvis du har vænnet dem til det. Det kan for eksempel være svært at få din hund til at spise tørfoder igen, hvis du ofte har fodret den med noget af din mad. Det er derfor vigtigt kun at fodre hunden med dens egen mad eller udelukkende give den anden mad på bestemte tidspunkter af dagen og i dens madskål for ikke at forvirre hunden, og samtidig vise den, at det er dig, der bestemmer.

På samme måde som vi mennesker kan blive træt af vores mad, kan hunde det også. Det er måske ikke helt det samme som at være kræsne. Men din hund kan godt pludselig stoppe med at spise sin sædvanlige kost, hvis den bliver træt af det. I det tilfælde kan det også være en god idé at skifte hundens kost ud med noget andet for at hunden ikke lige pludselig bliver underernæret.

 

Hjælp din kræsne hund


Det kan være enormt frustrerende, hvis man ikke kan få sin hund til at spise. For mange er en hund ligesom et barn, og man ønsker selvfølgelig altid det bedste for sin hund, hvorfor det er svært at se på, når ens hund ikke vil spise. Du kan prøve nogle af de nedenstående tips for at få din hund til at spise.

 

  • Hvis du normalt fodrer din hund med tørkost, kan du overveje at skifte til vådkost for at skabe lidt forandring. Mange kæledyr finder det mere appetitligt end tørkost, da konsistensen minder mere om kød og kosten ikke er så tør og kedelig.
  • Kig efter hundefoder rig på ernæring og med vægt på smag og aroma for at give din hund et spændende måltid.
  • Etabler en regelmæssig foderplan for din hund for at skabe en rutine og undgå at fodre hunden med godbidder indimellem, medmindre det er i forbindelse med træning. Det kan bidrage til at fremme hundens sult og opmuntre den til at spise.
  • Ros din hund, når den har spist sit måltid for at motivere den til blive ved med det.

 

 

Køb hundefoder test

Du kan købe hundefoder tests hos Olivers til blot 15 kroner, hvilket er en genial måde at teste forskellige typer hundefoder på, hvis din hund er kræsen eller måske er blevet træt af sin nuværende foder. Du kan teste alle Olivers forskellige hundefoder produkter, heriblandt hundefoder med kylling, hundefoder uden korn og gluten, hundefoder til hvalpe mm.

 

Billede: cathyse97

Hundestedet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *