0

Hold styr på hunden med Julius K9

shutterstock_539158516

Der findes mange hunde i Danmark, og hovedparten af disse er jo søde og velopdragne, men der skal ofte ikke meget til, før en uopdragen hund kan bide, snerre eller endda overfalde andre. Dette gælder især, hvis hundeejeren ikke har opdraget sin hund tilstrækkeligt, eller hvis man anvender for dårlige hundesnore og seler til at holde styr på sin hund. Hvis man vil være sikker på at have en god kvalitet af seletøj til sin hund, så bør man anskaffe sig hundeseler af mærket Julius-K9, der forhandles på webshoppen Petworld samt andre specialforretninger i landet.

Fordele med Julius K9

Julius K9 er et anerkendt Østrigsk kvalitetsmærke indenfor hundeseler samt diverse liner og artikler til apportering. Disse seler er kvalitetstestede til at kunne håndtere ethvert behov, så derfor vil man aldrig komme ud for situationer, hvor seletøjet går fra hinanden eller, hvilket kan blive ekstremt uheldigt i værste fald.

I fremstillingsprocessen har man især fokuseret på at gøre alle Julius-K9 produkter komfortable i et gennemtænkt design men alligevel slidstærke nok til mange års brug. Både politi og brandvæsen i Østrig anvendte derfor Julius-K9 hundeseler, da de dels har en ergonomisk pasform, men også fordi de fremstilles i en høj kvalitet med robuste sømme. Overfladen ind mod hunden består af et hudvenligt åndbart lag af Økotex, hvorimod selerne på overfladen er behandlet med et ridsefrit lag samt en imprægnering.

Man kan både få tasker, og mundkurve i samme program af hundeseler fra Julius-K9, og de kan alle justeres i størrelsen efter behov. Mange hundeseler har en stålkrog monteret, hvilket kan være praktisk til montering af hundesnoren, men i forbindelse med redningshunde er en sådan stålkrog upraktisk, da hunden derved nemt kan sidde fast.

Uheldige episoder med hunde

Hvis en hund ikke anvender seletøj og hundesnor, så er dette både ulovligt og groft uforsvarligt, da mange hunde nemt kan tirres til at angribe og bide både andre dyr men også mennesker, og mange er helt forsvarsløse mod et angreb fra en vild hund. På TV2Nyhederne kan man læse et indlæg om en lille hund, der blev overfaldet og skambidt af store muskelhunde. Dette sker desværre alt for ofte, at arrige hunde går til angreb på mindre hunde, hvilket kan føre til alvorlige skader og endda dødsfald. Hvis man fra starten af har investeret i solidt seletøj såsom noget fra Julius K9, så vil man kunne undgå denne form for overfald, og derfor er lovgivningen også entydig på dette område.

Hundestedet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *