0

Hvilken type hundeseng skal min hund have?

 

shutterstock_535624621

Der findes et utal at hundesenge, og denne forklaring skal findes i, at fabrikanterne tænker på hunde som medlemmer af familien. Den fortjener en lige så behagelig seng som resten af familien. Det, du skal tænke på, når du vælger hundeseng, er hundens velbefindende. Dernæst, om der er plads til hunden i den. Brug tid på at kikke på nettet og i din lokale dyrehandler, og gør dig tanker om, hvad der er bedst for din hund.

 

Forskellige typer hundesenge

Det første gode råd til køb af en ny hundeseng, er at den skal være rengøringsvenlig. Vælg derfor en kurv med en glat overflade, der er nem at tørre af. Har du en ældre hund i familien, vil en sække-hundeseng, der kan være lavet af for eksempel krøyerkugler. Denne hundeseng former sig efter hundens krop, og gør det blødt for hunden at ligge i.

Har du en lille hund, kan lukkede hundesenge være en fordel. Denne type fungerer som en hule, fordi sengen er lukket som et lille telt. Materialet er skumgummi, der er beklædt med stof. Materialet er i øvrigt velegnet til vaskemaskinen.

Billede: reader of the pack

Hundestedet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *